maanantai 12. marraskuuta 2012

Lastenkakkuja

Lauantaina vietti synttäreitään 3-vuotias "konemies". Kotipihalla heillä on jcb4 ja siitä lähdettiin. Kakun täytteenä valkosuklaamousse mansikoiden kera.
 
 


Tämän noitakakun tein viime viikolla pikatoimituksella - mekon alta löytyy mustikkavalkosuklaa-mousse. Luutaa, kissaa, ämpäriä jäi kakku kaipaamaan ajan puutteen vuoksi, mutta näin mentiin tällä kertaa.Sisarusten yhteissynttäreille oli toiveena jalkkisaiheinen kakku. Isompi siskoista pelaa Lynxissä ja värit siis sieltä. Kakun täytteenä vaniljakerma mansikoiden ja banaaniviipaleiden kera.Tyttöjen halloweenjuhlille patakakku :)
Vaalean kakkupohjan täytteenä daim-valkosuklaamousse.Salama McQueenit olivat Joelin ja Aleksin  kakkutoiveina. Joelin kakussa oli täytteenä valko- ja maitosuklaamousset suklaahippujen kera. Aleksin kakusta löytyi valkosuklaamousse mansikoilla.

 
 


Aleksin Salama osuikin lumipilveen, kun helmiäissuihkepullon loppu teki "temput". Mutta toisaalta synttäripäivänä satoikin ensilumen ;)

Olimme kummipojan perheen kanssa viettämämässä sunnuntaipäivää mökillä. Sinne tein lapsille tämän koirakakku. Kakun täytteenä vadelmamousse.Tämän kakun tein 11-vuotiaan neitokaisen synttäreille, mitkä vietettiin jo syyskuussa.Tumman kakkupohjan täytteenä geishamousse.Jonne vietti 2-vuotis synttäreitään elokuussa. Suklaakakun sisältä löytyy tumma kakkupohja appelsiinitäytteen ja tuoreiden mansikoiden kera.Emilia oli toivonut merenneitoa...
Kakun täytteenä valkosuklaamousse lemoncurdin ja tuoreiden mansikoiden kera.Kummipojalle kakkua koulun alkuun..
Vaalea kakkupohja mansikkamoussen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti